O nama

Proizvodnja masivnog namještaja

Visoko kvalitetni materijal, ekološki standardi

Vaše zadovljstvo je zagarantovano

Povoljne cijene

PRIČA o ljepšem

Vjerujemo da dobar dizajn pripada svima, ali ga samo rijetki prepoznaju

 

BH Woodpecker je bosanskohercegovačka firma osnovana 2022. godine u Brezi, nedaleko od Sarajeva. Biti dio ove industrije zaista je priča o ljepšem. Pomoći ljudima da ispričaju vlastitu priču na kreativan način čini nas iznimno sretnim.

Prvenstveno djelatnost kojom se bavimo je proizvodnja finalnih proizvoda od drveta koje sadrži elegantne linije, arhitektonske strukture, uzbudljive nijanse kako bi vaš dom pretvorili u prostor koji obožavate.

Uz sve što proizvodimo od zamišljenog do modernog izvedenog usredotočeni smo na jednostavne geometrijske oblike, a ne na teške ukrase koji se obično nalaze u tradicionalnom ili suvremenom namještaju.

Osiguravanjem visokih kvaliteta proizvoda koje BH Woodpecker cijeni kao ključni faktor uspjeha za rast kompanije, dalo je za rezultat da smo za kratko vrijeme zadobili povjerenje i domaćih i inostranih kupaca. Pored domaćeg tržišta, povjerenje su nam ukazali kupci iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije, Švicarske…

FSC Certifikat

Uživajući u vlastitim željama zaboravili smo da sve što imamo dobivamo iz prirode, te na osnovu toga Bhwoodpecker je vlasnik FSC certifikata (FSC certifikacija znači da se šumom tretira prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.)

BH Woodpecker želi kreirati jedinstvene i bezvremenske proizvode i čvrsto vjerujemo da dobar dizajn pripada svima!

– visokokvalitetni materijal
– 100% masivno drvo
– ekološki standardi
– FSC certifikat

Lokacija

Šaš 190, Breza 71370

RADNO VRIJEME

Pon-petak: 8 – 16h

Email

info@bhwoodpecker.com